maandag 14 november 2011

17-3-2011 Acupunctuur

Acupunctuur Na positieve verhalen te hebben gehoord en gelezen over acupunctuur in combinatie met IVF/ICSI zelf de stap gezet en op zoek gegaan naar een acupuncturist die mij hierbij kan helpen. En deze heb ik gevonden! In mijn eigen woonplaats zit een acupuncturiste die gespecialiseerd is in verminderd vruchtbaarheid. Ik heb haar gebeld en vanavond kon ik er al terecht. Ik weet dat acupunctuur geen wondermiddel is, maar alles wat een positieve bijdrage kan leveren grijp ik met beide handen aan. Ik denk maar zo: Niet geschoten is altijd mis en baat het niet, het schaadt ook niet!

Eerst is er een uitgebreide anamnese afgenomen en daarna begon het echte werk. Eerst op zeven plaatsen aan de voorkant een naaldje gekregen en na een minuutje of tien zijn die weer verwijderd en moest ik op mijn buik liggen en kwamen er nogmaals een stuk of zeven naaldjes in mijn rug.
Voor nu is dit het, want volgens haar worden nu alle blokkades in mijn lichaam open gezet. Wanneer ik weet wanneer de terugplaatsing zal zijn van mijn eskimootje moet ik meteen contact met haar op nemen en wordt er een afspraak gemaakt voor de dag na de terugplaatsing. Deze behandeling zal dan staan in het teken van het bevorderen van de innesteling. Ik heb van haar een moxastick mee gekregen en moet deze nu om de twee dagen gaan gebruiken rondom twee punten aan de binnenkant van mijn enkels die in verbinding staan met mijn baarmoeder. Als de terugplaatsing is geweest moet ik het elke avond gebruiken.

Ik heb een positief gevoel overgehouden aan de behandeling en deze nu vasthouden!

Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten