maandag 14 november 2011

9-8-2011 Evaluatiegesprek

Vanmorgen naar Arnhem geweest voor het evaluatiegesprek. Het is een goed gesprek geweest, maar was wel erg emotioneel. De tranen hebben dan ook rijkelijk gevloeit en sinds mijn dijkdoorbraak zijn ze ook niet meer tegen te houden.

Het gesprek stond vooral in het teken in hoe het nu met mij gaat en of ik het nog wel volhoud. Ik ben erg open geweest en heb aangegeven dat ik 2 weken op slot heb gezeten en dat sinds vorige week de tranen pas zijn losgekomen en nu blijven stromen. Ze vroeg mij of ik al had gedacht aan professionele ondersteuning. Ik heb aangegeven dat ik hier open voor sta en dat ik mij ervan bewust ben dat mocht de derde poging niet lukken ik deze ook nodig zal hebben om het rouwproces door te komen. Afgelopen zaterdag wees een goede vriend mij hier nog op en stelde mij toen ook de vraag waarom ik zou wachten en waarom nu al niet de juiste hulp zou inschakelen die mij tijdens dit traject kon begeleiden. Ik ben hierover na gaan denken en denk ook dat dit goed zal zijn. Ik ben dan ook al aan het googlen geslagen. De gyn gaf aan dat er in hun IVF-team ook een maatschappelijk werkster zit gespecialiseerd op het stukje onvruchtbaar en afscheid moeten nemen van je kinderwens. Ik heb besloten hier gebruik van te maken en de gyn zorgt voor de verwijzing. Nu is het wachten tot er contact met mij wordt opgenomen.

Toen kwam de vraag wat ik nu wilde, door of een rustpauze. Ik heb aangegeven dat ik door wil, een rustpauze geeft mij geen rust, want ik weet dat de laatste poging ook echt de laatste zal zijn en een rustpauze geeft alleen maar uitstel. En er is dan ook besloten dat ik door ga. Er is meteen het stimulatieschema opgesteld en de recepten voor de medicatie heb ik meegekregen. Uiterlijk 1 september begin ik met de pil en vanaf 25 september begint het spuiten. De eerste echo staat gepland voor 14 oktober. Eind oktober/begin november zal ik dan weten of mijn wens voor uitbreiding van mijn gezinnetje uit mag komen....

Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten